TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy 

Täyden palvelun insinööritoimisto!

TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:n tavoite on olla asiakasta lähellä ja toimia aina tilaajan puolueettomana asiantuntijana. Arvomme ovat luotettavuus, puolueettomuus, asiakastyytyväisyys, työhyvinvointi ja ekologisuus

Tutustu palveluihimme TÄSTÄ

TSO TIEDOTTAA

Uusia palveluita:

TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy tarjoaa nyt rakennesuunnittelukohteissa myös mallinnusta!

TSO:n hallitukseen on valittu uusi jäsen

Vesa Huuhtanen on valittu TSO:n hallitukseen. Vesalla on vankka johtamistausta konepajateollisuudesta ja hän tuo TSO:lle lisää osaamista liiketoiminnan kehittämiseen!

TSO:n Hallitus. Vasemmalta: Timo Sormunen, Vesa Huuhtanen

Asiakkaamme arvioivat toimintaamme:

Teetimme laajan asiakaskyselyn ja olemme jälleen saaneet kerättyä arvokasta tietoa. Vastausten perusteella kehitämme toimintaamme vielä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin!

Asiakkaamme arvioivat usealla eri osa-alueella kokemuksiaan tarjoamistamme palveluista. Asteikko oli pisteytetty -3...+3. Vahva otteemme asiakaslähtöiseen palveluntuottamiseen näkyy tuloksissa:

TSO:n kaikkien vastausten keskiarvo oli 2,4 ja 96% asiakkaistamme tilaisi uudestaan tai suosittelisi palveluitamme!


Tampereen keskustan arvokiinteistön vesivahinkosaneeraus on saatu päätökseen. TSO vastasi hankkeen rakennuttamis-, valvonta- ja rakennesuunnittelutehtävistä.
Hartela rakentaa Kangasalan Lamminrahkaan asuinkorttelin, jossa TSO vastaa rakenne- ja elementtisuunnittelusta. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arsatek Oy.
GA Telesis Engine Services Oy, Vantaa lentokenttäalue, lentokonemoottorikorjaamon saneeraus. TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy oli hankkeessa mukana saneerauksen rakennesuunnittelijana.
Tampereen Ilokkaanpuiston rakenne- ja betonielementtisuunnittelu on käynnissä. Kohde on Euroopan ensimmäinen asuinalue, joka käyttää aurinkosähkövoimalasta tulevaa energiaa hyödykseen.