Työntekijäksi TSO:lle?

TSO työllistää vuosittain 2-4 uutta työntekijää rakennusalan asiantuntijatehtäviin mm. rakennuttamis- ja valvontatehtäviin, rakennesuunnitteluun ja betonielementtisuunnitteluun. 

Työpaikkana TSO on hakijoille houkutteleva vaihtoehto. Tarjoamme työntekijöille laajoja työsuhde-etuja ja panostamme moninkertaisesti valtakunnallista tasoa enemmän työntekijöidemme hyvinvointiin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti koko henkilökunnan voimin emmekä halua olla mitään vähempää kuin Suomen paras työpaikka ja oman toimintakenttämme paras insinööritoimisto!

TSO:lla annetaan kaikille työntekijöille mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja järjestämme sekä omia, että ulkopuolisten tahojen toteuttamia koulutuksia.  Osa henkilökohtaista kehitystä matkalla asiantuntijaksi on haastaviin ja mielenkiintoisiin hankkeisiin osallistuminen. Kannustamme itseohjautuvaan työn tekemiseen ja samalla tarjoamme vankan tukiverkon, joka muodostuu hyvästä yhteishengestä, henkilökunnan yhteisistä tavoitteista ja toisten auttamisesta.

Valintaprosessimme kautta pyrimme varmistamaan, että TSO:lla on tulevaisuudessakin parhaat työyhteisöömme sopivat ja positiivista yrityskulttuuria tukevat henkilöt . Näin takaamme parhaan mahdollisen työskentely-ympäristön sekä vanhoille että uusille työntekijöillemme. Emme hae pelkästään valmiita ammattilaisia vaan usein palkkaamme lupaavia nuoria opiskelijoita, vastavalmistuneita ja alanvaihtajia, joilla on edellytykset ja motivaatio kehittyä työssään huippuosaajaksi.

Jos sinua motivoi haasteet, oppiminen ja itsesi kehittäminen ja haluat työskennellä positiivisessa työyhteisössä saatat olla meidän seuraava työntekijämme! 

Jos haluat keskustella urasta TSO:lla niin voit täyttää alla olevan tietolomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit suoraan lähettää työhakemuksen yksiköiden päälliköille. Hakumme on avoinna ympäri vuoden ja huomioimme kaikki hakemukset.

Mistä tehtävistä olet kiinnostunut
Mitkä seuraavista kuvaavat nykyistä tilannettasi
Mistä sait tietää TSO:sta